zondag 4 september 2011

TE KOOP

Met een een kleine vertraging toch nog een verslagje van de TE KOOP van vorige week. Voor de tweede en meteen ook weer laatste keer mochten we het vroegere Kapsalon Sidji in Hove gebruiken. Het huis en de winkel zijn verkocht en dus kunnen we die leuke lokatie niet meer gebruiken. Nog even nagenieten en dan alweer aan de slag voor de volgende editie van TE KOOP en een drukke agenda dit najaar met veel thuisverkopen.


Hieronder een paar sfeerbeelden.2 hippe kuikens lezen hippe boeken terwijl de hippe kippen winkelen.keuzes, keuzes,...De mooie kaartjes van Kristienmiauw! Schoteltje van TinaDe winkeljuffrouw aan het Delfts blauw


Het was weer goed, meer moet dat niet zijn. Het is een leuke traditie die we hopelijk nog lang kunnen verderzetten. Met dat in het achterhoofd kan ik ook alvast verklappen dat we al grote plannen hebben voor december... We gaan niet voor 1 dag, ook geen weekend, maar voor een heuse "pop-up-shop" die een week of 2 open zou blijven. De plannen zijn nu nog vaag, maar daarom niet minder gemeend. Daarom ook meteen een oproep: we zijn dus nog op zoek naar een leegstaand winkelpand. We willen TE KOOP graag eens naar Mortsel brengen.. dus: WIE HEEFT OF KENT IEMAND MET EEN WINKELPAND IN MORTSEL?? laat het mij weten! Alvast bedankt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten