donderdag 18 augustus 2011

recharged... and go

Back in business! Ik wilde dat nu altijd al eens zeggen se... Bij deze. 10 dagen in de natuur en ik kan er weer tegen. We zaten op een leuke camping in de Aveyron in Frankrijk. Echt heerlijk! De kinderen vonden het ook fantastisch, ze zagen elke dag zo zwart als nen hogen hoed, wat zoveel wil zeggen als dat ze zich goed geamuseerd hebben. Albugue heet de camping/gîtes waar we zaten, hier kan je de site bekijken. De kinderen konden er brood bakken, leistenen beschilderen en vilten onder het alziend oog van de heerlijke uitbaters Michel en Yvonne (Nederlnders die er al 30 jaar wonen). Een aanrader voor wie eens iets anders wil dan schreeuwerige animatie aan het zwembad.


Lilli bakt brood

Maar... er werd ook gewerkt! zie hieronder, valt gerust achterover, de oogst van 10 dagen op mijn gat zitten.
Daar zat ik dan elke dag hard te werken. Want binnen een dikkke week is het weer een TE KOOP(waarover later deze week meer) en daar moet natuurlijk iets te zien zijn...  Om maar te zeggen dat ik nu dus stevig uit mijn pijp ga mogen komen.

Voor het eerst in mijn "prille" leven ben ik naar een echte Franse brocante geweest! En het was meteen een succes! Al jaren (een mens mag al eens overdrijven op zijn blog) ben ik op zoek naar een porseleinen hand om ringen op te presenteren en onder de franse zon staat dat daar ineens! Zie hieronder de hele oogst.


De lintjes kocht ik eerder die week bij een mercier in Albi. Diene mens wilde mij zijne winkel verkopen want hij ging met pensioen. Na enige twijfel heb ik dan toch maar beslist om dat niet te doen. Ik heb er nog altijd een beetje spijt van...

En nu dus back to business!

1 opmerking:

  1. welkom thuis!!!!!!
    En goed gewerkt! Ook aan de innerlijke rust en de innerlijke mens werken is werken en productief hé!
    Veel ,liefs
    MV

    BeantwoordenVerwijderen